ZEYDAN KARALAR ALADAĞ İLÇESİNDE
YEREL YÖNETİM 10.03.2024 22:12:00 0

ZEYDAN KARALAR ALADAĞ İLÇESİNDE

Aladağ’da köy köy ziyaretlerinde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, muhtarlarla buluştu, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı, seçim ofisi açılışına katıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Aladağ ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi, ilçe halkıyla buluştu, Köprücük, Karahan, Kışlak, Gökçeköy, Kızıldam, Dölekli, Akören, Kökezli, Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu, Gerdibi, Sivişli, Posyağbasan köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Aladağ’da mahalle muhtarları ile de bir araya gelen Zeydan Karalar, yapılan hizmetleri anlattı.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yeni dönemde yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren ABB Başkanı Zeydan Karalar, “Çok zor şartlarda devraldığımız belediyemizi önce ayağa kaldırdık, sonra hizmet edebilir hale getirdik, ardından devasa hizmetleri borçsuz yapabilir duruma geldik. Üstelik bunu pandemiye ve depreme rağmen gerçekleştirdik. Uyguladığımız mali disiplin ve bize has yönetim tarzımızla mali mucizeye imza attık. Hizmet ederken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Adana’mız için, hemşehrilerimiz için gece gündüz, adanmışlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Aladağlı hemşehrilerimize gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 


Anahtar Kelimeler: ZEYDAN KARALAR ALADAĞ İLÇESİNDE

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°