ZEYDAN KARALAR CANLI YAYINDA AÇIKLADI
YEREL YÖNETİM 22.02.2024 00:33:00 0

ZEYDAN KARALAR CANLI YAYINDA AÇIKLADI

CHP’nin yeniden Adana’da aday gösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, canlı yayında CHP’den istifalar, kendisinin yeniden aday gösterilmemesi durumundaki tavrını, yeniden seçilmesi durumunda gerçekleştirecekl

CHP’nin yeniden Adana’da aday gösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, canlı yayında CHP’den istifalar, kendisinin yeniden aday gösterilmemesi durumundaki tavrını,  yeniden seçilmesi durumunda gerçekleştirecekleri hizmetler konusunda açıklamalarda bulundu.

Sözcü TV’de Aslı Kurtuluş Mutlu Moderetörlüğü'nde Saygı Öztürk ve Deniz Zeyrek’in “Başkent Kulisleri” programına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan ve Çukurova Belediyesinin CHP’li başkanları Akif Kemal Akay ve Soner Çetin’in yeniden aday gösterilmeyince istifaları ile ilgili, her iki başkanın ismini anmadan, “Seyhan ve Çukurova ilçelerini yeniden kazanacaklarını” ifade etti, “Ben CHP’lilerden oy alacaklarını hiç düşünmüyorum. İyi Parti’nin Seyhan’da 40 bin, Çukurova’da 40 bin oyu var. Her iki aday İyi Parti oylarını alırlar mı bilmem. Ben CHP’liler başka partilere oy vermezler diye düşünüyorum. Biz CHP olarak Seyhan’ı da, Çukurova’yı da yeniden alacağız, hem de büyük farkla alacağız. Yüreğir’i de alacağız. CHP’nin dışındaki 5 belediyeyi daha kazanacağız, 5 belediyeyi daha CHP’li yapacağız. Biz Adana’nın oylarına talibiz.” dedi.

“BEN BAŞKA PARTİDEN ADAY OLMAM”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,  “Siz yeniden aday gösterilmeseydiniz başka bir partiden aday olur muydunuz, Bağımsız aday olur muydunuz” sorusuna, kendisinin 48 yıldır CHP üyesi olduğunu, Bülent Ecevit ekolünden geldiğini anımsatarak, ”Ben CHP dışında bir partiden aday olmazdım” yanıtını verdi. Karalar, ”Bağımsız aday olur musunuz” ısrarlı sorulara “Bağımsız aday olurum, olurdum demedim” yanıtını verdi. Karalar, “Bağımsız aday olmazdım”  diye ifade kullanmaması da dikkat çekti.


Anahtar Kelimeler: ZEYDAN KARALAR CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°