Gitar notaları umuda dönüştü!
Manşet Haber 24.05.2013 09:15:34 0

Gitar notaları umuda dönüştü!

Gitar notaları umuda dönüştü!

Türk Eğitim Derneği’nin maddi imkanlardan yoksun öğrencilere destek olunması amacıyla başlattığı 10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye Kampanyası kapsamında, yorumcu Öykü Gürman’ın katıldığı akustik bir müzik dinletisi düzenlendi. Geceden elde edilen bağışların tamamı maddi imkânları yetersiz öğrencilere üniversite eğitimlerinin sonuna kadar burs sağlayan kampanyaya aktarıldı.

Genç sanatçı Öykü Gürman, Türk Eğitim Derneği’nin, iyi eğitim görmüş nesiller yetiştirme hedefini sürdürmek ve başarılı ama maddi imkânları yetersiz öğrencilere üniversite eğitimlerinin sonuna kadar burs sağlamak amacıyla başlattığı ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ kampanyası kapsamında yapılan müzik dinletisinde akustik bir performans sundu. 22 Mayıs Çarşamba günü saat 21:30’da, Ankara Ramada Plaza’da yapılan etkinlikte bağışların tümü ‘10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye’ kampanyasına aktarıldı.

Öykü Gürman kimdir?

Öykü Gürman 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Küçük yaşta piyano eğitimi almaya başlayan Gürman, 2001 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ndeki keman eğitimini tamamladı. İki yıl boyunca da gitar dersleri alan Öykü Gürman özellikle Flamenko dalındaki çalışmalarıyla tanınıyor.

 

Daha Aydınlık TürkiyeTED_logo

Türk Eğitim Derneği, hazırladığı “10.000 Genç Meşale Daha Aydınlık Türkiye” kampanyasıyla Tam Eğitim Bursu vermektedir ve burs verdiği öğrencilere sadece maddi destek sağlamakla kalmayıp, öğrencilerin tüm sosyal gelişimlerini uzman psikologlar aracılığıyla izliyor. Öğrencilerin eğitim hayatı boyunca takibi yapılmakta ve barınmasından servisine, kıyafetinden cep harçlığına kadar tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Bu uygulamalar, Türk Eğitim Derneği burs uygulamalarını mevcut burs uygulamalarından ayıran en önemli özellikler arasında yer alıyor. Tam Eğitim Bursu’nu almaya hak kazanan öğrenciler, Türk Eğitim Derneği tarafından açılmış 25 okulda eğitim görüyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.8° / 13.8°