BJK’dan Ümit Karaal Demirspor’da
Manşet Haber 18.07.2016 18:14:24 0

BJK’dan Ümit Karaal Demirspor’da

BJK’dan Ümit Karaal Demirspor’da

Adana Demirspor’un Kızılcahamam kampı tüm hızıyla devam ediyor. Mavi-Lacivertli takımda oyuncuların kısa sürede birbirleriyle kaynaşması teknik heyetin yüzünü güldürüyor. A takım oyuncuları sabah fitness salonunda, akşam da sahada çalışmalar yaptı. Bu arada Adana Demirspor transfer harekatına devam ediyor. Beşiktaş’tan Ümit Karaal ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken, imzaların en yakın zamanda tamamlanacağı belirtildi.

bjk_umit_ads (2)

Adana Demirspor camiasının büyüklüğünü bildiğini ve buraya gelmekten çok mutlu olduğunu belirtti.

Sabah takımla birlikte fitness salonunda çalışan genç oyuncu Ümit, bugüne kadar 32 defa genç milli takım kategorilerinde forma giydiğini açıklarken, ‘Öncelikli hedefim tabiî ki takımın başarılı olarak bir üst lige çıkması. Bu amaçla bütün takım olarak çaba sarf edeceğiz. Ardından da İnşallah A milli takımımızın formasını giymek de nasip olur’’ dedi.

‘’ ÖZLEMİ DİNDİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ’’bjk_umit_ads (1)

Takımın hedeflerini bildiğini ve böylesine büyük bir camiada bulunmanın kendisini fazlasıyla mutlu ettiğini belirten 20 yaşındaki sol bek, ‘’ Buraya gelmeden önce de Adana Demirspor’u yakından takip ediyordum. Böylesine büyük bir camiaya imza atmak beni çok heyecanlıdırıyor. Camianın yıılardır özlem duyduğu ve geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğun bu yıl geleceğine inanıyorum. Taraftarlarımız Türkiye çapında bir üne sahip. Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. İnşallah hepimiz için hayırlı bir sezon olur. Arkadaşlarımla bir an önce tanışarak takımın parçası olabilmek için uyum sürecini en yakın zamanda atlatacağım. Erkan Sözeri hocamız çok büyük bir isim. Onunla çalışacak olmak beni mutlu ediyor. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.9° / 15.2°