
Profesyonel Disiplin Kurulu, Adanaspor A.Ş’ye Karşıyaka maçındaki taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle 3 bin lira, Karşıyaka’ya ise 5 bin lira para cezası verdi.
PDK’nın aldığı kararda şöyle denildi:
ADANASPOR A.Ş.‘nin, 15.12.2012 tarihinde oynanan ADANASPOR A.Ş. – KARŞIYAKA PTT 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
KARŞIYAKA SPOR Kulübünün, 15.12.2012 tarihinde oynanan ADANASPOR A.Ş. – KARŞIYAKA PTT 1. Lig müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 4.200.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada KARŞIYAKA SPOR Kulübü teknik sorumlusu CİHAT ARSLAN‘ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMAODASI VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verdi.