Tarih: 01.11.2025 16:52

ADANA TARIM VE SERA & BAHÇE FUARI 4 KASIM’DA AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Adana Tarım ve Sera & Bahçe Fuarı, 4-8 Kasım 2025 tarihleri arasında Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 18. kez kapılarını açıyor.

Adana, Mersin, Kayseri, Niğde, Kahramanmaraş, Hatay ve Gaziantep başta olmak üzere, geniş bir coğrafyadan uluslararası alım heyetlerini ve on binlerce profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacak olan fuar, tarım sektörünün tüm paydaşlarını stratejik bir platformda bir araya getirecek.

35.000 metrekarelik alanda katılımcılar; tarım makinelerinden (ekim, dikim, hasat, ilaçlama), sulama sistemlerine, sera teknolojilerinden tohum, fide ve fidancılığa, hayvancılık ekipmanlarından tarımsal yazılımlara kadar sektörün tüm dinamiklerini kapsayan en son ürün ve teknolojilerini sergileme fırsatı bulacak.

Tarımın kalbi Adana'da düzenlenen fuar, bölgenin sektördeki en büyük ve en etkili ticari platformu olma özelliğini taşıyor. Fuar, global ve yerel markalar için yeni iş birlikleri ve ticaret fırsatları yaratacak en ideal ortamı sunmayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —