Tarih: 05.01.2016 10:34
Didi, ‘’Burada olmaktan mutluyum’

Adanaspor'un sezon başında Brezilya'dan transfer ettiği defans oyuncusu Didi, Adana'ya ve takıma çabuk alıştığını ifade ederek turuncu beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.
Başarılı oyuncu takım içerisinde güzel bir arkadaşlık olduğunu belirterek, ''Buraya ilk geldiğim anda bana takım arkadaşlarım çok güzel destek oldular. Burada aile ortamı vardı bende bu aile ortamına çabuk alıştım. Takım olarak başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bana göre bunun sırrı da dışarıda ki arkadaşlık. Adanaspor'da olduğum için mutluyum. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum'' diye konuştu.
Adana kenti içinde düşüncelerini ifade eden Brezilyalı stoper Didi, Adanalılar için ise sıcak şehrin sıcak insanları şeklinde bahsetti. Didi, '' Adana iklimi Brezilyaya benziyor. O yüzden alışmam zor olmadı. Kentin yemeklerine de alıştım. Güzel bir yemek kültürü var. Adana kebap çok güzel. Dışarıda ki insanlar sevecen ve samimi yaklaşıyorlar. Sıcak şehrin sıcak insanları.Genelde fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. Bende bu ilgiyi görünce mutlu oluyorum ve taraftarlarımıza layık olmak için daha fazla çalışıyorum'' dedi.
RENAN'A PLAKETAdanaspor taraftarları sosyal medya üzerinden yaptıkları anket sonucu ligin ilk yarısında en başarılı performans sergileyen oyuncu seçtikleri Renan Da Silva'ya antrenman sonrası plaket verdi.
Adanaspor taraftar gruplarından Uniturbey tarafından geçtiğimiz hafta, sosyal medya üzerinden organize edilen ankette Brezilyalı futbolcu Renan Da Silva turuncu beyazlı taraftarlardan en çok oyu alarak Lig'in ilk yarısında en iyi performans sergileyen oyuncu seçildi.
Önceki akşam yapılan antrenman sonrası tesislere gelen taraftar grupları önce antrenmanı izleyip futbolculara moral vererek tezahürat yaptı. Antrenmanın tamamlanmasının ardından taraftar grupları adına Batuhan Biliç ve İrem İmge tarafından Renan Da Silva'ya üzerinde '' 2015-2016 İlk Yarı En İyi Oyuncu Renan Foguinho 32'' yazılı plaket takdim edildi. Ardından UniTurbey tarafından hazırlanan Baklava tatlısı da futbolculara ikram edildi.
Plaketi alan Brezilyalı orta saha oyuncusu Renan Da Silva mutluluğunu gizlemedi ve taraftar gruplarına teşekkür etti. Daha sonra Renan'ı Teknik Direktör Engin İpekoğlu, takım kaptanı Merthan Açıl ve takım arkadaşları da tebrik etti.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —