1. LİG’İN ALTI DA ÜSTÜ DE KAYNIYOR

13.04.2021 17:43:13

1. LİG’İN ALTI DA ÜSTÜ DE KAYNIYOR




TFF 1. Ligin bitimine yaklaşıldıkça heyecan artıyor. Gerek zirvede, gerekse alt sıralarda takımlar arasında müthiş bir mücadele yaşanıyor.
Giresunspor, Samsunspor, Adana Demirspor, Altay, Altınordu ve hatta İstanbulspor Süper Lig’e direk çıkmak için müthiş bir yarış sürdürüyor. Adana Demirspor ve diğer 5 takım ilk 2’ye girerek Süper Lig’e ayak basmak istiyor…
Takımlar dişe diş mücadele ediyor. Kimi takımların yöneticileri ve teknik heyetleri hakemden yakınıyor, kimileri futbolcuların beceriksizliğinden dem vuruyor.
Haklılar… Çünkü bir sezon emek veriliyor. Tonla para harcanıyor. Hiçbir takımın yöneticisi ve teknik heyeti hata yapılmasını istemez. Temsilcimiz Adana Demirspor, deplasmanda Altınordu takımı ile 3 puan mücadelesi verecek. Bugünkü Altınordu-Adana Demirspor maçı iki takım açısından da 6 puan değerindedir. Adana Demirspor kazanırsa puanını 58’e çıkaracak. Belkide Samsunspor’un Menemenspor’a yenilmesiyle Adana Demirspor ligde 2. Sıraya yerleşecek. Yok Adana Demirspor kazanamazsa Altınordu puanını 52’den 55’e yükseltecek. Bu da Adana Demirspor açısından tehlike demektir. Şimşek yenerse, Altınordu takımını zirve yolunda devre dışı bırakacak ve yoluna devam edecek. Gönlümüz Adana Demirspor’un kazanmasından yanadır.
Adanaspor’a gelince, ne diyelim, ne yazalım…
Ayağına kadar gelen fırsatı tepen. Neredeyse küme düşmesi yüzde 90 kesinleşmiş Ankaraspor’a kendi sahasında 2-1 mağlup olan Adanaspor’un yarın konuk edeceği Akhisarspor maçından galibiyetle ayrılabileceğini söylemek mümkün mü?
İnşallah Adanaspor, Akhisarspor’u mağlup eder ve rahat bir nefes alır. Zira alt sıralarda da zirvedeki takımlar gibi bir yarış var…





1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR