11 yıllık iktidarın ilk Adanalı Bakanı
Manşet Haber 25.01.2013 11:42:19 0

11 yıllık iktidarın ilk Adanalı Bakanı

11 yıllık iktidarın ilk Adanalı Bakanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na getirilen Ömer Çelik, bakan olduktan sonra ilk gezisini memleketi Adana’ya düzenledi. Bakan Çelik,  yarın partisinin yerel yönetimler bölge toplantısına katılacak

AK Parti Adana Teşkilatları ‘Yerel Yönetimler 10. Bölge Toplantısı'na Hazır.

omer_celik12AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı’na Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin ve Osmaniye illeri katılıyor. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Tevfik Türel'in koordinasyonundaki toplantıya, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ve İl Teşkilatı ev sahipliği edecek.

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Grup Başkan vekili Mahir Ünal, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılacağı toplantı, 100. Yıl TÜYAP Fuar Alanında gerçekleştirilecek.

Yerel Yönetimler Toplantısı hakkında görüş belirten İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, geçtiğimiz hafta sonu Adana’da yapılan Teşkilat İçi Eğitim Programı ile ve yine bu hafta sonu şehrimize çıkarma yapacak olan AK Parti'nin önemli isimlerinin katılacağı toplantının kendilerini çok daha büyük bir gurur ve onurla partilerine bağladığını belirtti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°