23 Nisan’ı böyle kutladılar

23.04.2015 19:28:56

23 Nisan’ı böyle kutladılar

5ocak_lions_adana (1)Adana 5 Ocak Lions Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Seyhan İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu’nda  coşku içinde kutladı.

Kulüp Başkanı Ayşe Alsan,  bu bayramın aynı zamanda dünya çocuklarına da bir armağan olduğunu belirterek, 23 Nisan’ın barış, sevgi,  kardeşlik ve dostluk olduğunu söyledi.

Seyhan İşitme Engellililer Okulu salonunda düzenlenen törene Adana Vali Yardımcısı Cengiz Horozoğlu, Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Şube Müdürü Mehmet Çalışır, Okul Müdürü Yunus Çınkır, 118 U Genel Yönetmeni Lion Bülent Şen, Genel Yönetmen Yardımcısı Ömer Ruhi Eryurt, 8. Bölge Başkanı Kezban Keşnikli, 5. Bölge Başkanı Naime Arıcıoğlu, Taşköprü Lions Kulübü Başkanı Nazife Şengün, 5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Aslan, yönetim kurulu ve üyeleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.5ocak_lions_adana (2)

5 Ocak Lions Kulübü Başkanı Ayşe Aslan, bu anlamlı güne katılanlara teşekkür ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak üzere toplandıklarını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiğini ifade etti.



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR