240 BİN LİRALIK BMW TİCARİ TAKSİ

21.01.2017 22:56:23

240 BİN LİRALIK BMW TİCARİ TAKSİ

Adana’da 240 bin liralık BMW 5.20 i 01 T 1869 plakalı sarı renkli ticari taksi olarak hizmete girdi.
Taksici esnafı Murat Çakır, '4 yıldır ticari taksici olarak hizmet veriyorum. ÖTV indirimi ile aracımı yeniledim ve BMW 5.20 i'yi alarak sarıya boyatıp, T plakalı ticari taksi olarak hizmete başladım. “ şeklinde konuştu. BMW taksiyi gören Adanalıların bu olayı şaşkınlıkla karşıladıklarını ifade eden Adanalı taksici,”Güzel tepkiler alıyorum. İlk müşterim de, bir arkadaşım oldu. Dolmuşta giderken beni gördü, indi, bindi ve ilk siftahını da attı, beni çok mutlu' dedi.
Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ile Birlik Başkan Vekili ve Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası (TKKNNEO) Esnaf Odası Başkanı Kenan Yılmaz, yüzde 45'lik ÖTV indiriminden yararlanıp lüks araçlar alarak sarı renkli ticari taksi olarak kullanmaya başlayan esnaflar ile bir araya geldi.
Birlik Başkanı Sözütek, ÖTV indiriminden yararlanarak lüks araç alıp, ticari taksi olarak Adanalıların hizmetine sunan taksici esnafları kutladı, 'Hükümetimize, toplu taşımacı esnafımızın yıllardır hizmet araçlarını yenilemek için istediği ve beklediği ÖTV indirimini uygulamaya koydukları için teşekkür ediyoruz. Baba oğluna vermez bu imkanı. Allah razı olsun. Lüks araçları, ticari taksi olarak hizmete sunan esnaflarımızı da kutluyoruz. Allah kaza bela vermesin, bol bereketli kazançlar nasip etsin. ÖTV indiriminin süresinin de enaz 2019 sonuna kadar sürdürülmesini istiyoruz. Bu haktan yararlanmak isteyen daha yüzlerce esnafımız var geride. ÖTV indirimi, minibüslerde yüzde 4, midibüslerde yüzde 9, kamyon ve TIR'larda yüzde1'dir. Hükümetimizden beklentimiz, taksici esnafımıza sağladıkları yüksek ÖTV indirimini, kademeli olarak minibüsçü, midibüsçü, servisçi ve kamyoncu esnafımıza da vermeleridir.'dedi.



1

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

2

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

3

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

4

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

5

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI