Tarih: 12.03.2014 18:37

Bayram: Makam Odamın Kapısı Olmayacak

Facebook Twitter Linked-in

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, seçimli kazandıklarında halkın kolay ulaşması için Belediye Başkanı’nın da dahil olmak üzere makam kapılarını sökeceklerini hatırlatarak; “30 Mart’ta tornavidaları alıp gelin. Makam kapılarını beraber sökelim” dedi.

bayram_makam_kapi (2)Seçim çalışmalarını Mobilyacılar Sitesi’ni ziyaret edip işyeri sahipleri ve çalışanlarla sohbet ederek sürdüren CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram ardından da Yüreğir Osmaniyeliler Derneği’ne konuk oldu. Yenidoğan Mahallesi’ndeki dernekte vatandaşlarla sohbet eden Orhan Bayram, bazı vatandaşların “Şimdiki Başkan Mahmut Çelikcan’a ulaşmak için 9 kapıdan geçmemiz gerekiyor. Ona bir türlü ulaşamıyoruz” demeleri üzerine şunları söyledi:

“Biz belediyeyi halkla yöneteceğiz. Halktan gizli, saklı hiçbir işimiz olmayacak. Bu nedenle vatandaştan kaçmamıza gerek yok. Bizim ‘Başkan burada yok’ diye yalan söyletilen sekreterlerimiz de olmayacak. Belediye’de ne kadar makam odası varsa kapılarını sökeceğiz. Bu kapıları bahçeye koyup ibreti alem için sergileyeceğiz. Vatandaşın bize ulaşmaması için kapalı kapılar ardında saklanmayacağız”bayram_makam_kapi (1)

Çelikcan’ı göndermek için CHP’de birleşelim

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram, 30 Mart’taki yerel seçimlerinin Mahmut Çelikcan’ın beş yıllık yönetiminden kurtulmak için bir şans olduğunu belirterek; “O şans, Yüreğir’in öz evladıyla sizin ayağınıza geldi. Bir kere hata ettiniz, Çelikcan’ı seçtiniz. Aynı hatayı bir kez daha yapmayın. Bir beş yılımıza daha yazık olmasın. Bu seçimler CHP ile AKP arasında geçecek. Oylarımızı bölmeyelim, Çelikcan’ı göndermek için CHP’de birleşelim” diye konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —