2’si altın 5 madalya kazandılar
Manşet Haber 24.07.2013 09:22:41 0

2’si altın 5 madalya kazandılar

2’si altın 5 madalya kazandılar

altinmadalya_denizliAdanalı sporcular geçen Denizli’de gerçekleştirilen “Kick Boks Türkiye Şampiyonası”nda, güçlü rakiplerine rağmen  ikisi altın toplam 5 madalya kazandı.

Kick Boks Federasyonu Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal, beraberinde Kick Boks Antrenörleri  İbrahim Pıtırlı ile Naim Yıldırım ve 60 kiloda Türkiye birincisi olan Ramazan Çiçek ile 90 kiloda Türkiye birincisi olan Cemal Ali Alwattar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi ziyaret ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, Adana’da gerçekleştirilen yeni tesislerin yanı sıra, lisanslı sporcu  ve kulüp sayısında patlama yaşanması, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını, tüm hedeflerinin her branşta milli takımlara yeni yetenekler göndermek olduğunu söyledi.

Denizli’de gerçekleştirilen Türkiye Birinciliği’nde 60 kiloda Ramazan Çiçek ile 90 kiloda Cemal Ali Alwattar’ın birinci, 60 kiloda Göknur Yaşin Dündar’ın ikinci, 55 kiloda Hilal Aysen’in üçüncü, 63,5 kiloda Uğur Bayrakçı’ da üçüncülük elde ettiler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°