Tarih: 26.08.2012 21:58

30 yıl sonra bir aradalar

Facebook Twitter Linked-in

Adana’nın Kozan İlçesi’ndeki Ticaret Meslek Lisesi’nden 30 yıl önce mezun olan Fen Bölümü öğrencileri, Dağılcak Mesire Alanı’nda buluşarak anılarını tazelediler ve hasret giderdiler.

1982 yılından sonra birbirlerini hiç görmeyen 30 yıl öncesinin sınıf arkadaşları öğretmenleri Ali Kandemir, Zeynep Öztürk ve İbrahim Göbelek’in de hazır bulunması ile ilk buluşmalarını gerçekleştirmiş oldular. Türkiye’nin değişik kentlerinde meslek hayatlarını sürdüren lise arkadaşlarını bir araya getirme kararı alan öğrencilerden Özkan Bilgin, İlyas Aslantaş ve Maide Bursal, 37 kişilik sınıf mevcudundaki tüm arkadaşlarına ulaşarak Kozan’da 30 yıl sonra böylesine anlamlı bir toplantının gerçekleşmesini sağladılar.

Her yıl Ramazan ayı sonrasındaki ilk Cumartesi günü buluşma kararı alan ve bu buluşmayı geleneksel hale getirmeye söz veren lise arkadaşları, Hakkın rahmetine kavuşmuş olan öğretmenleri ile sınıf arkadaşlarına da hayır dualarını göndermeyi ihmal etmediler. Gün boyunca sınıf yıllarını ve öğrencilik günlerini anılarıyla paylaşan öğrenciler ‘gelecek yıl eksiksiz olarak toplanmak için’ söz vererek mutlu ayrıldılar.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —