Tarih: 18.09.2013 00:04

44 yıl önceki fotoğraf

Facebook Twitter Linked-in

fatmagirik196920. Altın Koza Film Festivali’nin açılış töreni için kentimize gelen Türk Sineması’nın 4 Yapraklı Yoncası Fatma Girik, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Türkan Şoray güzel anılarla mutlu şekilde İstanbul’a döndü.

Türk Sineması’nın ünlü yıldızlarını yolcu eden Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Fatma Girik’i sürpriz hediyesi ile mutlu etti. Fatma Girik’in 1969 yılınhda düzenlenen 1. Altın Koza Film Festivali’nde aldığı ödülle birlikte çekilmiş fotoğrafını ünlü yıldıza armağan eden Aldırmaz, Umarım bu fotoğraf sizi o yıllara götürür” dedi. Başkan Aldırmaz’dan aldığı bu armağanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Fatma Girik, “Bu fotoğrafımı görünce inanın o yıllara geri döndüm. Altın Koza Film Festivali gerçekten Türk Sineması için çok önemli bir değer, bunu dün akşamki açılış töreninde de bir kez daha gördük” dedi.

4 Yapraklı Yonca olarak anılan sanatçılardan Türkan Şoray, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit de, açılış töreninin çok güzel organize edildiğini ve kendileri ile birlikte Amfi Tiyatro’yu dolduran Adanalılar’a rüya gibi bir gece yaşatıldığını kaydederek, “Böylesine muhteşem bir töreni organize eden Sayın Başkan ve ekibini yürekten kutluyoruz” dediler.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —