Tarih: 25.08.2012 15:52

8 aylık hamile fuhuşta!

Facebook Twitter Linked-in

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu! 8 aylık hamile kadın 30 lira karşılığında evinde fuhuş...
Adana'da evinde 30 lira karşılığında fuhuş yaptırdığı iddia edilen 22 yaşındaki Z.A.'yı hamile olması tutuklanıp cezaevine konulmaktan kurtardı.

Ahlak Bürosu ekiplerine, Seyhan İlçesi Gazipaşa Mahallesi'nde bir evde bir aydır fuhuş yapıldığı ihbarı edildi. Z.A.'nın evine girip çıkanlar takibe alındı. Z.A.'nın evine önceki akşam 2 kadın ile 2 erkeğin girdiği tespit edildi. Kısa süre sonra da polisler evi bastı. Kimlikleri açıklanmayan kadın ve erkekler fuhuş yaparken suçüstü yakalandı.

EVİNİ 30 LİRAYA KİRAYA VERİYORDU

Emniyette sorguya alınan kadınlar, Z.A.'nın evinde 30 lira karşılığında fuhuş yaptıklarını itiraf etti. Fuhuş yaparken suçüstü yakalanan 2'si kadın 4 kişi serbest bırakılırken evini fuhuş yapmakta kullanan 8 aylık hamile Z.A. ise, ‘fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek' suçundan adliyeye sevkedildi.

HAMİLE OLUNCA SERBEST KALDI

Cumhuriyet Savcısı, Z.A.'nın hamile olduğunu görünce Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanun'un ‘Cezanın infazının ertelenmesi' ile ilgili maddesine göre tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

YASA NE DİYOR?

İlgili yasanın 16'ıncı maddesinin 4'üncü fıkrası şöyle:

'Hapis cezasının infazı, gebe olan veya doğurduğu tarihten itibaren altı ay geçmemiş bulunan kadınlar hakkında geri bırakılır. Çocuk ölmüş veya anasından başka birine verilmiş olursa, doğumdan itibaren iki ay geçince ceza infaz olunur.'


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —