Tarih: 19.09.2013 13:42

97 Kişiye Proje Döngüsü Sertifikası

Facebook Twitter Linked-in

ilgenclik_adanaGençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ve Adana’da 2 gündür devam eden “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitim Semineri” sona erdi. Seminere katılan 97 kişiye sertifika dağıtıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi Müdürü Senem Açıkgöz,  Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve gençlik alanında çalışan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Sürmeli Oteli’nde gerçekleştirilen seminerin çok yararlı geçtiğini söyledi.

Seminerin, sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde gençlerin yönetime daha çok katılmaları, spor alanında hazırladıkları çeşitli projelerle daha aktif rol alabilmelerini sağlanacağını ifade eden Açıkgöz, 2 gün seminere Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş’tan toplam 97 kişinin katıldığını kaydetti.

Bu arada kursu tamamlayan 97 kişiye, Spor Bakanlığı Sivil Toplum Kuruluşları İlişkileri Daire Başkanı Fahri Demirci, Gençlik Merkezi Müdürü Açıkgöz ile eğitmenler, Sezgin Çevik, Fatma Vildan Özcan, Can Cengiz ve Mahmut Sami Öztürk katılımcılara sertifika dağıttılar.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —