KARALAR’DAN CHP’Lİ BAŞKANLAR TOPLANTISI
YEREL YÖNETİM 3.04.2024 22:46:00 0

KARALAR’DAN CHP’Lİ BAŞKANLAR TOPLANTISI

2. kez Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, il Başkanı ve 9 ilçe Belediye Başkanı ile bir araya geldi, hizmet stratejilerini görüştü

CHP’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart’ta belediye başkanı seçilen partisinin ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, CHP Adana İl Başkanı Doç.Dr. Anıl Tanburoğlu, ABB Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Karataş, Yumurtalık, Tufanbeyli , Aladağ ve İmamoğlu Belediye Başkanları katıldı.

ABB Başkanı Zeydan Karalar, toplantı ile ilgili açıklamasını Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay’ın devir teslim töreninde yaptı. Karalar, Çukurova’dan sonra Seyhan, Ceyhan ve İmamoğlu Belediyelerinin de CHP’nin kalesi olduğunu söyledi. Sarıçam ve Pozantı Belediyelerini kıl payı kaçırdıklarını dile getiren Karalar, Kozan ve diğer ilçelerde de oylarının önemli ölçüde arttığına dikkatçekti, “Biz Adana’ya hizmete devam edeceğiz. Tüm Belediye Başkanı arkadaşlarımızla hizmet birinci görevimiz olmaya devam edecek.” dedi.


Anahtar Kelimeler: KARALAR’ BAŞKANLAR TOPLANTISI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°