Acılı Adana’ya Rakip mi!
Manşet Haber 14.10.2015 12:07:39 0

Acılı Adana’ya Rakip mi!

Acılı Adana’ya Rakip mi!

Lezzet tutkunlarına Farklı Deneyimler yaşatmak Için Büyük Bir heyecanla çalışmalarını sürdüren Dardanel, Dünyada Bir ilki gerçekleştirerek acılı ton balığı konservesini tat avcılarının beğenisine Sundu. Dardanel Ton Acılı, sarımsak sosuyla ton balığında ezberleri değiştiriyor Özel kırmızı biber içeren ettik.

acili_ton_baligiYeniliklerinde hız kesmeyen Dardanel, şimdi de Dünyada Bir ilki gerçekleştirerek acılı ton balığı konservesini lezzet tutkunlarıyla buluşturdu. Sarımsak kırmızı biber içeren acılı sosla harmanlanan ton balığı, Dardanel imzasıyla sofralara taşınıyor ettik. Yüzde 100 ziyaretinde Doğal katkısız Olan bu özel ürün, Türk Damak Tadı Için Formüle Edilmiş lezzetiyle Kendi hayran kitlesini yaratacağa benziyor.

Ton balığı tutkunlarının Farklı Bir lezzet yakalayacağı Dardanel Ton Acılı, ton balığıyla yeni tanışacak olanlar Için de harika Bir Başlangıç ​​vadediyor. Türkiye'de ettik Dünyada ilk kez Dardanel Tarafından geliştirilen bu Lezzetli Ürün 160 gramlık teneke kutularda tat avcılarını bekliyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

39.9° / 23.3°