Adana Botaş Cup 10. Turnuvası

4.08.2013 14:21:11

Adana Botaş Cup 10. Turnuvası

Adana(Ulus)--adana_botas2013Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Adana Botaşspor'da Botaş Cup heyecanı yaşanıyor.

Bu yıl onuncusu düzenlenecek olan turnuvada beş takım yer alacak.  9. yılı geride bırakan turnuvanın onuncusu ise 1-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adana Botaş Cup turnuvasına katılacak takımlar ise Adana Botaşspor,  Ceyhan Belediye, Homend Antakya Belediye, Mersin Büyükşehir Belediye ve Tarsus Belediyesi.

Adana Botaş Cup öncesinde konuşan Adana Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ' Geleneksel hale getirdiğimiz Adana Botaş Cup'ta 9 yılı geride kaldı. Bu yıl ise onuncusu düzenlediğimiz turnuvada 5 takım mücadele verecek.   Böylece 2013-2014 sezonu öncesinde tüm takımlar için ciddi bir turnuva oluyor. Bu turnuvada takımlarımız ise önemli ölçüde eksiklerini de görmüş olacaktır. Şimdiden turnuvaya katılacak olan Adana Botaşspor,  Ceyhan Belediyesi, Homend Antakya Belediye, Mersin Büyükşehir Belediye ve Tarsus Belediyesi takımlarımıza başarılar dilerim' ifadelerini kullandı.



1

CHP’NİN DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI BAŞLIYOR

2

YÜREĞİR BELEDİYESİ UYARDI

3

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

4

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

5

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!