Tarih: 28.02.2014 20:47

Adana Derbisine Büyük Önlem

Facebook Twitter Linked-in

Adana Demirspor-Adanaspor maçı öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından alınan tedbirler uygulanmaya başladı.

Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan başkanlığında toplanan İl Spor Güvenliği müsabaka öncesi ve sonrasında bazı ek kararlar alarak tedbirleri daha da artırdı.Güvenlik Kurulunun misafir takım için belirlediği 2000 (2 bin) bilet Adanaspor taraftarına bugün satıldı. Adana Demirspor taraftarı ise sabah 08.00’den itibaren gişelerden biletlerini alabilecekler.

TEDBİRLER ÜST DÜZEYDE

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevlilerinin müsabaka öncesi ve sonrasında çok titiz çalışarak derbi müsabakasının en iyi şekilde geçmesi adına görev yapacaklarını belirten Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Erdeve, “Misafir takım biletleri Adanaspor taraftarına bugün sabah satıldı. Maç sabahı da Adana Demirsporumuz’un taraftarı biletlerini alacaklar. Müsabakanın Adanamıza yakışır şekilde geçmesi için alınan tedbirler en üst düzeyde uygulanıyor” dedi.

MARATONA GÜNEY’DEN GİRİŞ OLMAYACAK

İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar gereğince, misafir takımın giriş turnikesine yakın olduğundan Maraton tribününün güney turnikesinin kullanılmayıp, diğer taraflardan maratona giriş yapılacağını belirten Adana Demirspor Kulübü Stadyum ve Taraftarlardan Sorumlusu Nuri Özbakır, “Derby müsabakamızın en güzel şekilde tamamlanması adına il spor güvenliğinin aldığı karar doğrultusunda güvenlik nedeniyle maraton tribününe taraftarlarımız güney turnikeden giriş yapmayıp, diğer turnikeleri kullanacak.  Taraftarlarımız maç saatinde yığılmaların olmaması adına bu durumu dikkate alarak zamanında maraton tribününe girip yapıp stattaki yerini alarak takımımıza destek versinler” şeklinde konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —