Adana Emniyetinde Terfi heyecanı
Manşet Haber 21.07.2013 01:54:50 0

Adana Emniyetinde Terfi heyecanı

Adana Emniyetinde Terfi heyecanı

Emniyet Müdürlüğünde görevli bir üst rütbeye terfi eden 53 personel için Polis Evi Şube Müdürlüğünde tören düzenlendi.

emniyetterfi_valiRütbe terfi törenine, Vali Hüseyin Avni Coş, Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri ile bir üst rütbeye terfi eden personelin aileleri de katıldı.

Vali Hüseyin Avni Coş, konuşmalarında terfi eden polisleri tebrik ederek, başarılarının bundan sonraki görevlerde de artarak devam etmesini temenni etti. Önemli olanın rütbe kadar, rütbenin ve makamlarının gereğinin yerine getirip getirmediğinin olduğuna dikkat çeken Vali Coş,, “Eğer bunları yerine getirdiğimizden eminsek, bu konuda kuşkumuz yoksa vicdanımız tamdır. O zaman Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ifade ettiği gibi vatana olan sevgimizi, aşkımızı hizmetimiz ile ortaya koymuşuz demektir. Adana polis teşkilatı birçok önemli görevde vatandaşın huzuru ve güvenliği için olağanüstü gayret sarf ederek, canını dişine takarak her türlü zor şartlar altında vazifesini en iyi şekilde yerine getir ?” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ise konuşmalarında, hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı esas alan yetişmiş personeli ile bilgi çağının imkanlarını kullanarak bilgiden güç alan, toplumsal değerleri koruyan, dünyadaki gelişmelere açık olan, çağın baş döndüren hızını yakalayan, vatandaşlarına her zaman eşit ve güler yüzle hizmet veren bir teşkilat olarak gururlu olduklarını belirterek, “Polislik mesleği bir disiplin mesleğidir. Terfi başarı, liyakat ve motivasyon demektir. Onun için terfi eden personelimiz onur ve gurur verici yükselişinden dolayı duyduğumuz mutluluğu hep birlikte paylaşıyoruz. Bugün bir üst rütbelere terfi eden personelimizi daha üst rütbelerde görmek bizleri sevindirecek ve gururlandıracaktır” dedi.

 

YAZARLAR

26.7° / 14.1°