Adana Fınal Mun Kulübü Harvard’da
Manşet Haber 26.03.2016 15:32:10 0

Adana Fınal Mun Kulübü Harvard’da

Adana Fınal Mun Kulübü Harvard’da

Adana Final Okulları MUN Kulübü öğrencileri, Harvard Üniversitesi tarafından İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen Harvard Model Congress Europe (HMCE)’a  katıldı. Tüm dünyadan 540 lise öğrencisinin katıldığı bu konferansta Adana Final Okulları öğrencileri de farklı komitelerde yer aldı.

final_harvard (2)HMCE’ye tüm Final Okulları’nın MUN programını koordine eden Adana Final Okulları’nın yanı sıra Samsun ve Ordu Final Okulları da 6 şar öğrenci ve danışman öğretmenleri ile katıldı. Adana Final Okulları da MUN Koordinatörü Mehmet Toyguş ve Eğitim Koordinatörü F.Oğuzhan Ertem danışmanlığında kongreye 5 öğrenci ile katıldı.

Adana Final Okulları öğrencileri Mevanur Sağlam Peru, Ayşen Şen Japonya ve Nejan Akbulut da Fas'ı World Health Organization (WHO) Dünya Sağlık Örgütü’nde başarı ile temsil etti. Öğrencilerden Cenk Alabaz Afganistan ve Emre Yıldırım ise Kore Cumhuriyeti’ni International Atomic Energy Agency (IAEA) Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nda başarı ile temsil etti ve 8 tane önerilerini kapanış bildirisine eklemeyi başardı. Konferansın stresini son gün Roma gezisiyle atan MUN Kulübü öğrencileri mutlu bir şekilde yurda geri döndüfinal_harvard (1)

YAZARLAR

32° / 18.5°