Adana Final’in yetenekleri
Manşet Haber 10.01.2015 08:37:00 0

Adana Final’in yetenekleri

Adana Final’in yetenekleri

final_yetenek (1)Adana Final Okulları'nda her yıl düzenlenen Yetenek Yarışması elemeleri ve finalleri renkli görüntülere sahne oldu. İlkokul ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan elemelerde öğrenciler spor, dans, müzik, tiyatro gibi konularda yeteneklerini sergiledi. Yarışmanın finalleri ise oldukça çekişmeli geçti.

Adana Final Okulları Yetenek Yarışması’nın (FOYY) İlkokul Finalinin galibi 2-B sınıfı öğrencisi Duru Aydoğan oldu. Yarışmanın ikincisi 3-C sınıfı öğrencisi Mehmet Ege Kabadayı olurken üçüncü de 2-D sınıfından Özgü Derin Goncagül oldu. FOYY Ortaokul finallerinde ise  birincilik dans gösterisi ile 6-A sınıfı öğrencisi Uygar Akköse’nin oldu. 6-c sınıfı öğrencisi Eylül Ece Gürkaş ikinci olurken, 7-C sınıfından Simay Efsun Erkemen ise üçüncü oldu.

Okulun tiyatro salonunda düzenlenen etkinliklerde sürpriz basketbol gösterileri de büyük ilgi gördü. Renkli anlara sahne olan Yetenek Yarışması’nı Adana Final Okulları öğrencilerinin yanı sıra veliler de takip etti. Finallerde derece alan öğrenciler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.final_yetenek (2)

Adana Final Okulları Genel Müdürü M. Turhan Orhan, her yıl düzenledikleri Adana Final Okulları Yetenek Yarışması’nın öğrencilerin farklı yeteneklerini ortaya çıkardığını belirterek, “FOYY sırasında öğrencilerimiz keyifli zaman geçirirken, sahneye çıkıp kendi yeteneklerini sergiliyor. Aynı zamanda özgüven de kazanıyor. Final Okulları’nın ‘hem yaşam hem sınav başarısı’ ilkesinden hareketle bu tür etkinliklerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°