Tarih: 15.05.2013 01:34

Adana için projelerim hazır

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay,  ilçe örgütü ziyaretlerine CHP Kozan İlçe Örgütü’yle devam etti. Adana’nın görkemli günlerine dönmesi için büyük bir atılımın şart olduğunu kaydeden Akay, bu atılım için gerekli olan projelerinin hazır olduğunu söyledi.

akifakay_kozanCHP Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Akay, Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından ilgiyle karşılandı. İlçe binasındaki buluşmada CHP’nin Adana’da bütün belediyeleri alabilecek güce sahip olduğunu belirten Kozan İlçe Başkanı Karavelioğlu, aday adaylarının ziyaretlerinin de bu bağlamda büyük önem taşıdığını vurgulayıp ziyareti dolayısıyla Akay’a teşekkür etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adana sevgisi dolayısıyla aday adayı olduğunu belirten Akay ise Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanının yeni yasayla il sınırları olarak belirlendiğini anımsattı.

Adana’nın sosyal demokrat anlayışla yönetilmesi gerektiğinin altını çizen Akay, Adana’nın uzun yıllardır ihmal edilip geri bırakıldığını söyledi. Adana’nın yeniden görkemli günlerine dönebilmesi için Adana’nın CHP belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu kaydeden Akay, ilçe, köy, mahalle ayrımı yapmadan Adana’ya hizmeti temel alacaklarını ve Adana’nın ekonomik, sosyal, kültürel alanda hak ettiği noktaya gelmesi için çalışacaklarını vurguladı.

Bunları gerçekleştirmek için gerekli projelerinin de hazır olduğunu aktaran Akay, “Adana’nın yeniden eski görkemli dönemini yakalayabilmesi için büyük bir atılıma gerek var. Bunun için de tarım, sanayi ve turizm başta olmak üzere ekonomik,  kültürel, sosyal ve bilim alanlarındaki kalkınma isteğimiz büyük önem taşıyor. Başarmak imkansız değil. Projelerimiz hazır. El ele verip Adana sevdasıyla çalışırsak Adana eski görkemli günlerinden daha iyi bir konuma gelir” diye konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —