Tarih: 05.11.2017 18:47

ADANA ŞEHİR HASTANESİ BAŞHEKİMİ KORAY DAŞ

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da 15 Eylül’den bu yana hasta muayenesinin yapıldığı 1550 yataklı Şehir Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Koray Daş getirildi.
İlk açıldığında Uzm. Dr. Fethullah Selçuk Moğulkoç’un görev yaptığı Adana Şehir Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Koray Daş getirildi. Daş, 24 Ekim’den bu yana görevini sürdürüyor. Şehir Hastanesi Başhekim yardımcıları ile diğer yöneticiler de değişiklik olmadı.
Adana Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılıklarını Dr. Haşim İşibol, Uz. Dr. Osman Çiloğlu, Dr. Özgür Kara, Uzm. Dr. Mehmet Armağan Toy, Abdullah İpek, Uzm.Dr. Selahattin Akyol yürütüyor. Adana şehir Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne vekaleten Fatih Güneş, Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdürlüğüne Nuri Karslıoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne ise Gülcan Erkan getirildi.
SİTEDE FOTOĞRAFI YOKsehir_hastanesi_sitesi
Adana Şehir Hastanesi’nin resmi web sitesinde Başhekimlik görevine 24 Ekim’de başladığı belirtilen Başhekim Doç. Dr. Koray Daş’ın fotoğrafı henüz bulunmuyor. (http://adanasehirhastanesi.saglik.gov.tr/TR,39000/bashekim.html)
Adana Şehir Hastanesi Başhekimliğine getirilen Doç. Dr. Koray Daş aynı hastanede genel cerrahi uzmanı olarak görev yapıyordu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —