Adana Takımlarının Yanındayız
Manşet Haber 26.08.2014 16:32:15 0

Adana Takımlarının Yanındayız

Adana Takımlarının Yanındayız

as_zeydan_karalar (1)Adana'da bir Süper Lig maçı izlemeye hasret kaldıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ayrım yapmadan Adanaspor ve Adana Demirspor’un hedefinin şampiyonluk olması gerektiğini söyledi.

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ilçeyi iyi yerlere getireceğini umut etiğini belirten Kulüp Başkanı Bayram Akgül, 'Başkanıma hayırlı olsun diye geldik. Seyhan'da yeni bir dönem başlayacaktır. Adanaspor, Adana Demirspor diye ayrım yapmıyorum. Her iki takımada eşit olacaklarına inanıyorum. Zaten öyle bir beklenti için gelmedik. Sadece hayırlı olsun demeye geldik. İnşallah Sayın Başkan Adana'yı Seyhan'ı iyi yerle götürürler' şeklinde konuştu.as_zeydan_karalar (2)

Adanaspor'un bu sezonki hedefinin sorulması üzerine Başkan Akgül hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

HER İKİ TAKIMIMIZIN DA YANINDAYIZ

Adanaspor’un hedefinin şampiyonluk olmasının çok önemli olduğuna vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu anlamda Belediye imkânları doğrultusunda her türlü yardımı yapacaklarını söyledi. Karalar, 'Adanaspor Yönetim Kurulu ve Sayın Başkan Bayram Akgül'ün ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Bir iddianız çok önemli... Şampiyonluk istiyorsunuz. Bizde uzun yıllardır Adana'da bir Süper Lig maçını izlemeye hasret kaldık. Bizde belediye imkânları çerçevesinde gerek Adanaspor, gerekse Adana Demirspor'a yakın olacağımızı belirtmek isterim' şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a Adanaspor forması hediye etti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°