ADANA ULUSLARARASI VETERANLAR MASA TENİSİ TURNUVASINA HAZIRLANIYOR
Manşet Haber 21.12.2022 09:27:58 0

ADANA ULUSLARARASI VETERANLAR MASA TENİSİ TURNUVASINA HAZIRLANIYOR

ADANA ULUSLARARASI VETERANLAR MASA TENİSİ TURNUVASINA HAZIRLANIYOR






Türkiye’nin en prestijli organizasyonları arasında yer alan 10. Uluslararası Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası için geri sayım başladı.









Geleneksel olarak yapılan Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye’nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Değerli Veteran Masa Tenisçi Arkadaşlarımız, Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası 11-12  Mart 2023 (Cumartesi-Pazar)  tarihlerinde, ÇİLTAR  MTİ  Kulübü tarafından  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  ve Çukurova Üniversitesi’nin katkısı ile Ç.Ü. Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’ nda yapılacak.  Türkiye’nin bir numaralı şehrinde yapılan masa tenisi turnuvası marka organizasyon olmuştur. Adana’nın hem ulusal, hem de uluslararası tanıtımına katkı sunacak marka organizasyonlardan bir tanesi Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasıdır” dedi.





MASA TENİSİNE SAHİP ÇIKILMALI





Uluslararası olarak yapılan bu büyük turnuvanın Adana’nın tanıtımına müthiş katkıda bulunduğunu belirten ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Dr. Ali Türemiş, ”Bu kapsamlı organizasyonun Adana için inanılmaz bir tanıtım imkânı olduğuna dikkat çekmek gerek. Botaşspor’dan tam 16 yıl sonra masa tenisi kulübümüz Adana’yı Avrupa Kupasında temsil edecektir. Maalesef masa tenisi yeteri kadar destek görmüyor. İnşallah yerel yönetimler bundan sonra daha duyarlı olur ve gerekli destekleri verirler. Herkes masa tenisine sahip çıkmalıdır” diye konuştu.





İletişim, başvuru ve kayıtlar :





Turnuva ile ilgili ayrıntılı bilgilere ÇİLTAR Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü web sayfasından  (www.adanamasatenisi.org)   ulaşılabilir.





Kayıtlar 350 kişilik genel kota ile sınırlıdır. Kayıtlar katılım bedeli dekontu gelince kesinleşir.  Kota dolduğunda son kayıt günü beklenmeksizin kayıtlar kapatılır.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°