Tarih: 30.04.2018 20:49

ADANA’DA 1 MAYIS ÖNLEMİ

Facebook Twitter Linked-in



Adana’da yarın kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü ile ilgili geniş güvenlik önlemleri alındı. Yürüyüş ve mitingin yapılacağı Kasım Gülek Köprüsünden Uğur Mumcu Meydanına kadar yaklaşık 600 adımlık sular caddesini polis bariyerlerle çevirdi.
Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın da kutlama mesajı yayınladığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için sendikalar, meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerden de çağrılar geldi.
600 ADIMLIK YÜRÜYÜŞ
Adana’da OHAL kapsamında yapılacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma yürüyüş ve mitinginin yapılacağı alanda akşam saatlerinden itibaren polisin geniş güvenlik önlemi almaya başladığı gözlendi. Kasım Gülek Köprüsünden Uğur Mumcu Meydanına giden güzergahta polis bulvarın tamamında tel barikatlar kurdu. Uğur Mumcu Meydanı bayraklarla donatıldı. Bu arada, Cevat Yurdakul Bulvarından Uğur Mumcu Meydanına kadar alanın uzunluğu da 600 adım çıktı.
1 Mayıs Tertip Komitesi de “İş Güvencesi, emek, barış, özgürlük için OHAL değil Demokrasi Haydi 1 Mayıs’a” çağrısını yineledi. Çağrıda, “Emeğimiz, Haklarımız ve Demokratik Türkiye İçin 1 Mayıs’aİnsanca Bir Yaşam, Demokratik Bir Ülke Umudumuzu Büyütmek İçin Türkülerimizle Ve Halaylarımızla, Kol Kola, Omuz Omuza olacağımız yürüyüşlü mitingimize katılımınızı bekliyoruz.” çağrısı yapıldı.




adanaulus.com




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —