ADANA’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI

23.04.2017 17:18:28

ADANA’DA 23 NİSAN KUTLAMALARI

Adana'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen tören ve gösterilerle büyük coşkuyla kutlandı.
23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilk tören Atatürk Anıtı önünde düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, anıta çelenk bırakırken saygı duruşu sonrası, İstiklal Marşı okundu.
Törenin ardından bürokratlar ve öğrenciler, bando eşliğinde Atatürk Caddesi üzerinden töreninin yapılacağı Uğur Mumcu Meydanı'na yürüdü.
Buradaki törene Vali Mahmut Demirtaş ve Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 10. Tanker Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral İsmail Günaydın, askeri erkân, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Vali Demirtaş, törene katılanların bayramını kutlarken, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasında, 'Bu devletin düşmanları 15 Temmuz gecesi bir kez daha anlamışlardır ki; Bu millet, vatanını ve meclisini canı pahasına koruyacak, demokrasi ve egemenlik sonsuza kadar var olacak' dedi.
Daha sonra öğrencilerin sunduğu jimnastik, izci, halkoyunları ve mehter takımı gösterileri ilgi toplarken, zihinsel engelli öğrencilerin gösterileri de büyük alkış aldı.
Vali Mahmut Demirtaş ile protokol üyeleri 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere çeşitli ödüller verdi.( http://adana.gov.tr/23-nisan-ulusal-)
adana23nisan4

adana23nisan5

adana23nisan2

adana23nisan1

adana23nisan



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA