ADANA’DA 6 ŞUBAT’TAN SONRA DERS ZİLİ ÇALDI
HABERLER 13.03.2023 19:18:25 0

ADANA’DA 6 ŞUBAT’TAN SONRA DERS ZİLİ ÇALDI

ADANA’DA 6 ŞUBAT’TAN SONRA DERS ZİLİ ÇALDI






Kahramanmaraş merkezli 2 deprem felaketi nedeniyle ara verilen Adana’daki okullarda ders zili 6 Şubat’tan sonra bugün ilk kez çaldı. Vali Süleyman Elban da eğitime verilen aranın ardından okullarına kavuşan minik öğrencilerle bir araya geldi.





Seyhan ilçesi Petrol Ofisi İlkokulunu ziyaret eden Vali Elban, tüm öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı bir eğitim dönemi temennisinde bulundu.





Sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet eden Vali Elban, zor bir dönemi atlattığımızı ifade ederek “Bizleri bu zor zamanlardan aydınlığa kavuşturacak, geleceğimizin ışıl ışıl olmasını sağlayacak tek gerçek eğitimdir. Bu yüzden sevgili öğrencilerimizin okullarına, öğretmenlerine kavuşmasını ve eğitimle donanmasını çok önemsiyoruz. Yaşadığımız deprem hepimizi derinden etkiledi. Ancak inanıyorum ki yaralarımızı çok kısa sürede saracağız.” dedi.









Yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileğinde bulunan Vali Elban, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle de bir araya geldi.





Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz ile İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak’ın da katıldığı ziyaret; gerçekleştirilen sohbetin ve yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.





Öte yandan, 6 Şubat depreminde Adana’daki özel ve kamuya ait tüm okullarda hasar tespit çalışmasının yapıldığı öğrenildi. Valilik Adana’daki eğitim kurumlarındaki hasar konusu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Adana’da deprem nedeniyle hasar görev ve açılamayan okullarla ilgili Valiliğin açıklama yapması bekleniyor.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

28.6° / 15.6°