Tarih: 11.08.2013 14:49

Adana'da Asfalt tatili yok

Facebook Twitter Linked-in

asfalt_tatilyokBüyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle Ramazan Bayramı’nda da boş durmadı ve Adanalıya hizmet vermeyi sürdürdü.

Büyükşehir’e bağlı birçok birim gibi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarına ara vermeden devam etti. Yol Müdürlüğü ekipleri Yol Müdürü Faruk Demir nezaretinde Güney Adana’nın önemli mahallelerinden Hadırlı’daki Hasan Balıkçı Bulvarı’nı asfaltladı.

Bayram haftasonu demeden çalışmalarını 40 derece sıcakta fedakarca sürdüren Yol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Amacımız Adana’nın her köşesine eşit hizmet götürmek. Hizmet verirken de tatil ya da bayram dinlemiyor her gün gece gündüz hizmet üretiyoruz. Personelimiz özveriyle elinden gelen hizmetin en iyisini veriyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Güney Adana elbette daha fazla hizmet görmesi gereken bölgelerimizden biri. Diğer bölgelerle arasındaki farkın kapanması için buralara biraz daha ilgi göstermemiz gerekiyor. Yol Müdürlüğünden arkadaşlarımız Hasan Balıkçı Bulvarı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma tamamlandığında bulvar çok güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —