ADANA’DA BAYRAMLAŞMADA KİMLER VARDI!
Manşet Haber 22.08.2018 09:46:41 0

ADANA’DA BAYRAMLAŞMADA KİMLER VARDI!

ADANA’DA BAYRAMLAŞMADA KİMLER VARDI!

Vali Mahmut Demirtaş, 75. Yıl Sanat Galerisi’nde düzenlenen Resmi Bayramlaşma Töreni’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.
75. Yıl Sanat Galerisi’nde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma törenine, Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve İyi Parti Milletvekili İsmail Koncuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın ve Murat Süzen, askeri ve mülki erkan, ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Mahmut Demirtaş, 75. Yıl sanat Galerisi’ndeki törene katılan tüm vatandaşlarla tek tek tokalaşarak Bayramlarını tebrik etti.
Bürokrasiden iş dünyasına, siyasetten sivil toplum kuruluşlarına kadar pek çok isim ile vatandaşların yoğun katılımıyla, Vali Mahmut Demirtaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğinde, milletçe birlik ve beraberlik mesajları verildi ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Adana'daki bayramlaşmada iktidar partisinden ve MHP'den milletvekillerinin olmaması dikkat çekti.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°