Tarih: 28.10.2012 14:54

Adana'da cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Adana Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, şehrin ana cadde, meydan ve bulvarlarını Türk Bayraklarıyla donattı.
Cumhuriyetin kuruluşunun 89. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi, Adana’da da kutlanmaya başlanırken, Adana Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana cadde, meydan ve bulvarlarını Türk Bayraklarıyla donattı.
Adanalılar’ın Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlamaları için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, şehrin çeşitli yerlerini onbinlerce Türk Bayrağı ile süslediklerini vurguladı. Kutlamalar kapsamında süslemenin yanısıra, yarın akşam saat 21.00’de Menderes Spor Salonu’nda ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in ücretsiz konser vereceğini kaydeden Aldırmaz, “Bu konsere tüm halkımız davetlidir” şeklinde konuştu.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK KONULDU...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Törenlere Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, askeri ve mülki erkan, meslek oda ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Vali Coş, Tümgeneral Sezai Bostancı ile Zihni Aldırmaz, Atatürk Anıtı’na tek tek çelenk koydu.
Çelenk töreninden sonra saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Askeri Bando eşliğinde İstiklal Marşı okundu.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —