ADANA’DA CUMHURİYET BAYRAMI ÖNLEMLERİ
ÖZEL 28.10.2017 21:49:39 0

ADANA’DA CUMHURİYET BAYRAMI ÖNLEMLERİ

ADANA’DA CUMHURİYET BAYRAMI ÖNLEMLERİ

Adana Emniyet Müdürü Selamı Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. Yıl dönümü kutlamaları nedeniyle törenlerin yapılacağı alanları denetledi.
Emniyet Müdürü Selami Yıldız Atatürk Caddesi ve Uğur Mumcu Meydanına giderek burada alınan önlemler ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi, birim amirlerine gördüğü eksikliklerin hemen giderilmesi talimatı verdi.
Adana’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri Uğur Mumcu Meydanı ile Atatürk Caddesi ve Atatürk Parkı’nda yapılacak. Kutlamalar nedeniyle emniyet geniş güvenlik önlemi aldı. Uğur Mumcu Meydanı ile Atatürk Caddesi’nin Atatürk Parkı’na kadar olan bölümünde kaldırımlara demir korumalar yerleştirildi. Bu güzergahta araçların park etmelerine de izin verilmiyor. Önlemlerin Cumhuriyet Bayramı törenlerinin bitimine kadar devam edeceği öğrenildi.adana_cumhuriyet_bayrami_onlemleri (2)
İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, denetleme yaptığı bölgelerde vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayarak şehrin huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat esasına göre emniyet teşkilatının hizmetlerini sürdürdüğünü belirtti.
ADANAULUS.COM

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°