Adana
Manşet Haber 22.06.2015 18:09:08 0

Adana'da kalıcı makyaj semineri

Adana'da kalıcı makyaj semineri

kalici_makyaj (2)Aralarında Adana’nın da bulunduğu 7 İl’deki güzellik uzmanlarına “Kıl tekniği ve kalıcı makyaj” konulu seminer verildi.

İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın tarafından verilen Microblading (Kıl tekniği ile kalıcı makyaj) seminerine Adana, Hatay, K.Maraş, Gaziantep, Antalya, Bursa, Konya, Kayseri illerinden Güzellik uzmanları ve kuaför salonları işletmecileri katıldı.

Seminerde kalıcı makyaj uygulaması da Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın, kalıcı makyaj konusunda kişilerin ciddi egitimden geçmesi gerektiğini, uygulamada hijyenın çok önemli olduğunu, tek kullanımlık kişiye özel malzemelerin kullanılması gerektiğini belirtti. Aksi halde çok ciddi komplikasyonların oluşabileceğini ve işi bilmeyen kişiler tarafından yapılan uygulamaların hiç güzel olmayacağını kaydeden Aydın, mesleği konusunda da önemli ipuçları Verdi.kalici_makyaj (1)

Adana’da güzellik ve estetisyenlik konusunda eğitim veren  Sonay Özoğul, 1997 yılından bu yana bu sektörün içinde olduğunu ifade etti. Özoğul, son zamanlarda popüler olan microbladıng ( kıl tekniği ) yöntemi ile kalıcı makyaj uygulaması konununun yoğun talep üzerine anlatıldığını kaydetti.kalici_makyaj (3)

 

YAZARLAR

32° / 18.5°