ADANA’DA KEDİ EVİ HİZMETTE
YAŞAM 25.01.2018 15:42:38 0

ADANA’DA KEDİ EVİ HİZMETTE

ADANA’DA KEDİ EVİ HİZMETTE

Adana’da sokak hayvanları için yapılan anlamlı çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Ponçik adı verilen Kedi evi açılarak hizmet vermeye başladı.
Seyhan 3 Nolu Park İçerisinde bulunan Hayvan Hakları Merkezinde açılışı yapılan Ponçik Kedi Evinde; sokak kedilerinin beslenmesi, tedavisi ve bakımları yapılacak.
Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Metin Yıldırım; kedi evi projesinin Çukurova İMKB İlkokulu Müdürü Uğur Akça ve Okul Aile Birliği tarafından gerçekleştirildiğini, bu anlamlı projenin Türkiye’de tüm eğitim kurumlarının örnek alması gerektiğini ifade etti. Çukurova İMKB İlkokulu ile daha kapsamlı projeler yapacaklarını ve duyarlılıklarından dolayı Çukurova İMKB İlkokulu Müdürü Uğur Akça, Okul Aile Birliği ile duyarlı öğretmenlerine teşekkür eden Yıldırım, “Çukurova İMKB İlkokulu Müdürü Uğur Akça, Okul Aile Birliği ve duyarlı öğretmenlerin özverili çabaları ile yaptırılan Ponçik Kedi evi, çocuklara hayvan sevgisinin verilmesi ve yaşam hakkına saygı anlamında örnek ve anlamlı bir çalışma. Yapılan bu anlamlı proje ile yağmurda ve soğuk havalarda sığınacak yer bulamayan onlarca sokak kedisi, Ponçik Kedi evine sığınarak yaşama tutunacak” dedi
Adana Valiliği, Cumhuriyet Savcılığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Adana Büyükşehir Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğü’nün destek verdiği Kedi Evi açılışına Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, hayvan hakları savunucuları ile davetliler katıldı.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°