ADANA’DA KİMLERİN TAYİNİ ÇIKTI?

17.08.2022 14:20:14

ADANA’DA KİMLERİN TAYİNİ ÇIKTI?

2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adana’dan Valisi Yardımcısı Ferhat Burakgazi ile Yüreğir, Kozan, Karataş, Pozantı, Yumurtalık, Feke ve Aladağ Kaymakamlarının tayini çıktı.
Adana’dan tayini çıkan mülki idare amirleri için Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde veda yemeği düzenlendi. Programa Vali Dr. Süleyman Elban; vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları da katıldı.
Vali Elban yaptığı konuşmada, görev yerleri değişen vali yardımcısı ve kaymakamlara Adana’da yaptıkları başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Atama Kararnamesi ile; Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Mersin Valiliği İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Hatay Vali Yardımcılığına, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Amasya/Suluova Kaymakamlığına, Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz, Kayseri/Felahiye Kaymakamlığına, Pozantı Kaymakamı Hüseyin Aydın, Kırşehir/Akçakent Kaymakamlığına, Yumurtalık Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Kahramanmaraş/Elbistan Kaymakamlığına, Feke Kaymakamı Vahit Yılmaz, Diyarbakır/Çermik Kaymakamlığına, Aladağ Kaymakamı Berker Çırak, Muş Vali Yardımcılığına atandı.



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM