Adana’da Otomatik Silahlar ve El Bombası

16.05.2015 09:43:02

Adana’da Otomatik Silahlar ve El Bombası

el_bombasiAdana’nın Seyhan İlçesi’ndeki bir evde özel harekat polisinin de deteği ile yapılan aramada otomatik silahlar ve el bombası ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı.

Şakirpaşa Mahallesi 45001 sokakta Enver endur, hayati tehlike arz edecek şekilde yaralandı. Bu olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince gerçekleştirdiği tespit edilen S.T., İ.T. ve M.T.  adlı şüpheliler Ova Mahallesi 44310 Sokak  No: 7 sayılı evde sıkıştırılarak Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri desteğiyle yakalandı.otomatik_silah

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Şüphelilerin yakalandığı ev ve belirlenen diğer iki adreste ve bu adreslerin yanında bulunan boş iki arsa içerisinde yapılan aramalarda;1 Adet Kaleşnikov marka uzun namlulu silah, 2 Adet savunma tipi El Bombası, 2 Adet Thomsom marka otomotik tüfek, 2 Adet Av Tüfeği, 2 Adet 9 mm. Çapında tabanca, 2 Adet Çelik Yelek, Tabanca ve tüfeklere ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Evde yakalanan 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Uyuşturucu ticareti yaptığı bildirilen çete elemanlarının silahla adam yaralama ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü açıklandı.



1

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

2

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

3

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

4

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

5

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA