Adanalı Eczacılar Denge Saatinde Buluşacak

10.02.2014 18:02:23

Adanalı Eczacılar Denge Saatinde Buluşacak

tuketici_sagligi_logoPfizer’in eczacılar için düzenlediği bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Denge Saati toplantılarının dördüncüsü Adana’da gerçekleşecek ve toplantılar 5 şehirde (Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Mersin) daha yapılacak. 12 Şubat Çarşamba günü Seyhan Otel’de saat 10:00’da, Pfizer Tüketici Sağlığı sponsorluğunda düzenlenecek olan toplantıda Prof. Dr. Metehan Özen, Ecz. Ufuk Işık ve Uzm. Ecz. Tuba Çalık Durmaz Adanalı eczacılara sağlıklı yaşam için dengeli beslenme, multivitaminler ve eczane yönetimi konularında bilgiler verecek.

Toplantıyla, sağlıkla ilgili pek çok problemde ilk kapısını çalınan en yakın sağlık danışmanlarımız olan eczacıların, sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda bilgilendirilmesi yoluyla hastalara daha iyi hizmet verebilmelerini sağlamak ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak hedefleniyor.

Dünya çapında “Tüketicilere kaliteli ve bilimsel olarak kanıtlanmış ürünler sunarak yaşam kalitesinin yükseltilmesini sağlamak” misyonuyla hareket eden Pfizer Tüketici Sağlığı tarafından organize edilen toplantıda, Prof. Dr. Metehan Özen, eczacılara “Probiyotik Kullanımında Farklı Perspektifler” hakkında bilgiler verirken Uzm. Ecz. Tuba Çalık Durmaz multivitamin kullanımının önemini anlatacak. “Güçlü Eczane Yönetimi” konulu oturumla Ecz. Ufuk Işık eczacıların yönetim bakışına yön kazandıracak.

Pfizer Tüketici Sağlığı, toplantı sponsorluğuyla Türkiye’de gelişme potansiyeli taşıyan toplumdaki sağlık sorumluluğu ve korunma bilincinin oluşmasına katkıda bulunarak eczacıların mesleki yeterliliklerinin ve sundukları hizmetlerin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM