Adanalı Şoförlerin Başkanı Yeniden Barışık
Manşet Haber 12.01.2014 21:03:52 0

Adanalı Şoförlerin Başkanı Yeniden Barışık

Adanalı Şoförlerin Başkanı Yeniden Barışık

kazim_barisik_aobsİki adayın çekiştiği Yüreğir Serinevler Spor Salonundaki Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncusu Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulunda Kazım Barışık 793 oy alarak bir kez daha başkan seçildi. Murat Erkoç ise 449 oy toplayabildi.

Kazım Barışık başkanlığındaki Adana Taksici, Kamyoncu, Kamyonetçi, Nakliyeci ve Nakliyat Komisyoncuları Esnaf Odası Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Kenan Yılmaz, Yusuf Şen, Rıfat Kekik, Cemal Genç, İbrahim Paylan, Hasan Kartalmış, Ahmet Baki Ayiş, Umut Baykan, Abdullah Avni Öz, Mehmet Demir. Denetim Kurulu Üyeleri: Adnan Özkaya, Hasan Özkan, Evren Nurlu” 

Kongreye  CHPH İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Seyhan İlçe Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Yüreğir İlçe Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ile çok sayıda protokol mensubu ile ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Esnaf Odası Başkanlarının da katıldığı genel kurula yoğun ilgi vardı.

kazim_barisik_soforler_odasi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°