“Adana’nın Gezi Parkı’nı Yapıyoruz”

5.09.2015 15:39:34

“Adana’nın Gezi Parkı’nı Yapıyoruz”

jurasic_park_adana1_Jurassic Park’ın mevcut halinden daha yeşil olarak ekim ayı başında Atiye konseriyle açılacağını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü’nde yaptığı açıklamada “Adana’nın Gezi Parkı’nı da gelecek yılın mayıs ayında yapmış olacağız. Yeşili çoğaltan bir çevreci başkanınız var” dedi.

Vatandaşların her türlü sorun, şikâyet, talep ve görüşünü özgürce dile getirildiği Halk Günü Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in “Burası sizlerle bir ve beraber olduğumuz yer.  Burası herkesin önerilerini, taleplerini özgürce dile getirebileceği bir halk kürsüsü ‘’diyerek sözlerine başladı.Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki toplantıda, iki semt kreşinin daha yapıldığını, Adana’nın ilk ve tek engelli havuzunun açılmak üzere olduğunu, asfalt ihalesi iptal edildiği için yol yapım çalışmalarının sekteye uğradığını anlatan Başkan Çetin, Adana’nın Gezi Parkı’nı yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“ KESİLMEYECEK DEMEDİM Mİ?”

“Jurassic Park yapımı Doğal Park 2’de devam ediyor, maketler monte edildi, yerin üstünde 1 cm beton olmayacak ve üzeri halen çimleniyor. Bir tek ağaç kesilmeyecek’ demedim mi, dedim. Kesmediğimiz gibi 250 fidan daha diktik. 3 Ekim Cumartesi günü Atiye konseriyle açılışını yapacağız. Güzelyalı Mahallesi’nde çöplük olarak kullanılan alana moloz döküyoruz, altyapısı tamamlanıyor. Adana’nın Gezi Parkı’nı 2016 yılının Mayıs ayında hizmete açmış olacağız’’



1

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

2

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

3

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR

4

"NASIL BİR DEMOKRASİ NASIL BİR CUMHURİYET" PANELİ

5

DEMİRPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR