Adana’nın Kick Boksçuları
Manşet Haber 11.06.2013 09:51:39 0

Adana’nın Kick Boksçuları

Adana’nın Kick Boksçuları

Türkiye Kick Boks şampiyonasına katılacak sporcuları belirlemek amacıyla il seçmesi yapıldı. 5 Ocak Stadı  tribün altı boks salonunda yapılan müsabakalarda sonucunda  Türkiye Şampiyonası’na katılacak 23 sporcu belirlendi.

kiskboks_adanaGençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Kik Boks İl Temsilciliğine  Sehmus Baysal’ın getirildiğini, sporcu ve kulüp sayısının artırılmasında önemli rol oynayacağına inandığını söyledi.İl Temsilciliği görevini 10 yılı aşkın süredir yürüten Gençlik ve Spor İl  Şube Müdürü Kazım Tekin , Kick Boks İl Temsilcisi olarak 10 yıl hizmet verdiklerini ,bu hizmeti kusursuz olarak yerine getirmek için çok caba harcadığını, kolay bir iş olmadığın belirti. ‘’Bu zaman zarfında çok

Kick Boks Adana İl Temsilcisi Şehmuz Baysal, 10 kulüpten 65 sporcunun seçmelere katıldığını, dereceye giren sporcuların  24-30 Haziran tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ da madalya için mücadele edeceklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Kick Boks İl temsilcisi Baysal’a sporculara dağıtmak üzere 30 kask ve eldiven  armağan etti. Etkinliğe,  Şube Müdürü Cemal Demirağ, antrenör ve spor severler katıldı.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°