Tarih: 18.08.2016 16:51

ADANASPOR BAŞKANINDAN ÇELİKCAN’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Spor Toto Süper Lig’de sezona Bursaspor maçı ile başlayacak olan Adanaspor’a başarılar diledi.

Bu sezon Adana’yı süper ligde temsil edecek olan Adanaspor’un Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde geçen yıl çok başarılı bir grafik çizerek şampiyonluğu elde ettiğini belirten Çelikcan kendisini ziyaret eden Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ve yöneticilere takımın güçlenen kadrosuyla benzer performansı bu sezonda devam ettirerek süper ligde üst sıralarda yer alacağına yürekten inandığını dile getirdi.

Adanaspor’u Spor Toto Süper Lig’de izlemenin kente farklı bir heyecan getireceğinin altını çizen Çelikcan “Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde bize farklı bir heyecan ve farklı bir gurur yaşatan Adanaspor’umuza Süper Lig’de başarılar diliyorum. Takımımızın bu sezonda benzer bir başarı yakalayacağına, puan cetvelinde üst sıralarda yer alacağına yürekten inanıyorum. Evimizde oynayacağımız ilk maçımızda Bursaspor karşısında kaplanlarımıza başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —