Adanaspor Fethiye yolcusu

17.02.2014 23:45:37

Adanaspor Fethiye yolcusu


Tavşanlı Linyitspor’u yenerek moral depolayan Adanaspor Çarşamba günü oynayacağı  Fethiyespor  maçı için yarın sabah havayolu ile  Antalya’ya oradan da Fethiye’ye geçecek.
as_eris_toplanti1


Sakatlığı devam eden Cem Özdemir  ve arka adalesinde ağrıları bulunan Ali Zorlu’nun zorlu maçta takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.Cezası sona eren Fahri ise Fethiye deplasmanı kadrosunda yer alacak.


Tavşanlı maçında ayak bileğini burkan ve oyuna devam edemeyen Samican Keskin’in tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandı. Bugün yapılan antrenmanı kenardan izleyen genç futbolcunun son durumu maç günü belli olacak.


Takımın Brezilyalı futbolcusu Tiago Bezerra 27.yaşını takım arkadaşları ile kutladı. Antrenman sonunda kendisi için hazırlanan pastadaki mumları üfleyen golcü futbolcu tebrikleri kabul etti. Tavşanlı maçında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Tiago’’ Takım olarak bir çıkış yakalamak istiyoruz. Galibiyet sevincini bir kenara bıraktık ve Fethiye maçını düşünmeye başladık. Deplasmandan alacağımız 3 puanla daha da farklı noktalara geleceğiz. Takımdaki arkadaşlığın ne kadar üst seviyede olduğunu karşılaşmayı izleyen herkes anlamıştır. Taraftarımızın da maç boyunca verdiği destek içinde teşekkür ederiz. Yeni yaşımda Adanaspor’da daha nice başarılar yakalamak istiyorum’’dedi


 as_dogumgunu



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM