Tarih: 28.04.2016 18:33

Adanaspor Kupasına Kavuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Adanaspor'un PTT 1.Lig şampiyonluğunu garantilemesinin ardından kamu oyunda merak ve özlemle beklenen Kupa töreni programı açıklandı.

Turuncu Beyazlı Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, törenin Alanyaspor karşılaşması sonrası yapılacağı bildirildi, “Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan M.Alanyaspor - Adanaspor karşılaşmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn.Yıldırım Demirörenin'de katılacağı tören ile 2015 - 2016 PTT 1.Lig Şampiyonu olan Adanaspor'umuza kupa takdim edilecektir.adanaspor_superrr (2)

Başkanımız Bayram Akgül'de kendi twitter hesabından tören ilgili açıklamayı yapmıştır. Merakla beklenen kupa töreni için Sn. Başkanımız Bayram Akgül; ''Pazar günü sn.Yıldırım Demirören'in katılacagı maçımızdan sonra kupa töreni düzenlenecektir'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Adanaspor’un süper lige yükselmesi nedeniyle Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Adanaspor Başkanı Bayram Akgül’ü arayarak şampiyonluğu kutladığı ve hafta sonu tüm kutlamaları belediye olarak üstlendiğini duyurduğu bildirildi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —