Adanaspor’a destek
Manşet Haber 24.11.2012 01:51:26 0

Adanaspor’a destek

Adanaspor’a destek

Turuncu Beyazlı takıma Nazilli’den destek geldi. Nazilli Köşk Kaymakamı ve Adanalı olan Murat Sefa Demiryürek ile Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Denizli’de takıma moral yemeği verdiler.

Nazilli’de gerçeklelen yemeğe Turuncu Beyazlı futbolcuların yanı sıra Teknik Direktör Levent Eriş ve Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül katıldı.

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül Adanalı Nazilli Köşk Kaymakamı ve Belediye Başkanının yaptığı bu jetsen dolayı teşekkür etti. Gurbette verilen desteğin önemine değinen Akgül’’  Sanki kendimizi evimizde gibi hissettik.Ayrıca Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bizleri Denizli’de  oynadığımız  müsabakada yalnız bırakmadılar.En yakın zamanda kendilerini Adana’da ağırlamak istiyoruz.’’dedi

Nazilli Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek doğduğu şehrin takımını ağırlamaktan gurur duyduğunu söyledi. Adanaspor’un yerinin Süper Lig olduğunu söyleyen Demiryürek, “Nazilli’de Turuncu Beyaz renkleri görmek beni çok heyecanlandırdı. Kalan tim maçlarında takımımıza başarılar dilerim. Bana hediye edilen formayı evimin en güzel yerine koyacağım.” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°