Adanaspor’da  Gaziantep mesaisi
Manşet Haber 12.02.2013 15:41:27 0

Adanaspor’da Gaziantep mesaisi

Adanaspor’da Gaziantep mesaisi

Adana(Ulus)--Kendi evinde 1461 Trabzonspor’u yenerek moral bulan Adanaspor, Pazar günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde yapılan çalışmaya kart cezalısı Ümit Tütünci ve hafif sakatlığı bulunan Sedat Ağçay katılmadı.

as_antrenmanMorallerin yüksek olduğu  çalışmada evli futbolcular ve bekar futbolcular Teknik Direktör Levent Eriş ve ekibinin katılımıyla çift kale maç oynadılar.Eriş yaptığı hareketler ve attığı iki golle dikkat çekerken evlilerin takımı karşılaşmayı tek farkla kazandı.Maç sırasında kazanma adına ortaya konulan mücadele herkesi memnun etti.

Bu arada Pazar günü oynayacak olan G.Antep B.BLdspor maçını misafir takım seyirci olarak 54 kişi izleyebilecek.Stat kapasitesinin yüzde beş’i gereği GASKİ Tesislerine ancak sınırlı sayıda seyirci alınacak.Sayının artması durumunda gelen taraftarlar tribünlere alınmayacak.

Bu arada zorlu müsabaka için Adanaspor kafilesi Cumartesi yapacağı son antrenmanın ardından G.Antep’e hareket edecek.Karşılaşma saat 13:00’da GASKİ Tesislerinde oynanacak.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°