Adanaspor’un Şanlıurfa’da puan hesabı
Manşet Haber 15.01.2013 21:31:45 0

Adanaspor’un Şanlıurfa’da puan hesabı

Adanaspor’un Şanlıurfa’da puan hesabı

as_estantaneAdanaspor 2. Yarının ilk maçında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Turuncu Beyazlı  takım Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Ş.Urfaspor  maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.Öğleden sonra çalışan Turuncu Beyazlı takımda Teknik Direktör Levent Eriş futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak ikinci yarı öncesi bilgi verdi.

Bu arada Adanaspor’da 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.Mbilla,İzzet,Ümit ve Cem kart görmeleri durumunda Ankaragücü karşısında forma giyemeyecekler.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş  antrenman sırasında oyuncularını orta sahaya gelerek sık sık uyardı.Özgür Bayer ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Fevzi yapılan tedavisinin ardından antrenmana devam etti.

Takımın başarılı isimlerinden Rahman Oğuz Kobya Ş.Urfaspor maçı ile lige iyi başlamak istediklerini söyledi.Kampı iyi geçirdiklerini söyleyen Rahman’’ İkinci yarı her takım adına zor geçecek.Hedefimiz galibiyetle başlayarak zirvedeki yerimizi sürdürmektir.Yeni transferlerimizle güç kazandık.Umarım geçen sezon Finalde kaybettiğimiz Süper lige direk çıkarak taraftarımızın yüzünü güldürürüz’’dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°