‘ADANA’YA HİZMET İÇİN BÜYÜKŞEHİR’E TALİBİM’

17.01.2018 01:46:07

‘ADANA’YA HİZMET İÇİN BÜYÜKŞEHİR’E TALİBİM’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av.Aziz Erbek Aladağ İlçe Örgütü’nü ziyaret etti, esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinledi.
Av. Erbek, CHP Aladağ İlçe Başkanı Zekeriya Erkan, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri ile bir araya geldi, projelerini ve neden Büyükşehir Belediyesi’ne talip olduğunu anlattı. Esnaf ve vatandaşın samimi ve sıcak ilgisi ile karşılanan Av.Erbek, Büyükşehir ve ilçe belediyelerine sosyal demokrat belediyecilik anlayışını getireceklerini belirtti.
HER KESİMDEN DESTEK İSTİYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak için her kesimin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Av.Erbek, ‘Parti ayrımı gözetmeden Aladağlı hemşehrilerimizin de artık sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışına destek vereceklerine inanıyorum. Hemşehrilerimiz çağdaş ve modern, yaşam kalitesi yüksek bir Adana’da yaşamayı hak ediyor. Adana’yı yaşanabilir bir kent haline getirmek için projelerimizle hazırız. Belediyenin kaynakları doğru kullanılırsa, Büyükşehir olarak yapamayacağımız hizmet yok.’dedi.
Ülkemizin geleceği açısından 2019 yılının büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Av.Erbek, ‘Bir yurtsever, bir vatansever olarak ülkemizin geleceğini sıkıntılı görüyorum. Bu nedenle öncelikle hedefimiz yerel iktidar olmalı. Yerel seçimleri, Adana’yı, ülkemizin ve halkımızın geleceğini önemsediğim için Büyükşehir Belediyesi’ne talip oldum. Büyükşehir kadar ilçe belediyelerinde de sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hakim kılmalıyız. Aladağ ilçe merkezimizi, düzenli ve şirin bir görünüme kavuşturacağız. Aladağlı hemşehrilerimizden de destek bekliyoruz.’diye konuştu.



1

“MAVİ SULARDA ENGELSİZ MUTLULUK” PROJESİ

2

SEYHAN BELEDİYESİ’NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

3

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

4

KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

5

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”